• O nás
  • Aktuality
  • Aktivity
  • Lidé

Česká kuchyně: národní, tradiční nebo typická?

Workshop Česká kuchyně: národní, tradiční nebo typická?

  • program workshopu
  • Česká národní kuchyně a její současná reflexe: vyhodnocení názorů respondentů - prezentace Ing. Stuchlíkové
  • Možnosti moderní aplikace pokrmů české kuchyně ve stávající haute cuisine - prezentace dr. Motyčky
  • fotogalerie
  • zpráva o workshopu: Česká kuchyně: národní, tradiční nebo typická?

Kontakt

Výzkumné centrum pro kulturní dějiny Slezska a střední Evropy
Masarykova tř. 37
746 01 Opava
vckds@fpf.slu.cz

Mgr. Jorga Kunčíková
asistentka VCKDSl
jorga.kuncikova@fpf.slu.cz

© 2014 - 2025 - Výzkumné centrum pro kulturní dějiny Slezska a střední Evropy
Design: TEMPLATED, postavil Martin petrásek, Powered by GetSimple