Uplatněné výsledky
- uplatněný výsledek - 067 2018 1 kapitola Jídlo a pití, gastronomická příprava v knize S knížaty u stolu
- uplatněný výsledek - 067 2018 2 kapitola Dvorské umění kuchařské v knize S knížaty u stolu
- uplatněný výsledek - 067 2018 3 workshop Prameny, literatura a informační zdroje k dokumentaci kulinárního dědictví českých zemí
- uplatněný výsledek - 067 2019 1 kapitola Exkurz do stravovacích zvyklostí všedního dne ve Slatině na Bílovecku v knize Vůkol Slezska. Circum Silesiae
- uplatněný výsledek - 067 2020 1 článek Kuchařská kniha kněžny Eleonory Lichnovské (1795-1873), rozené hraběnky Zichy. Příspěvek ke kultuře stravování šlechty v 1. polovině 19. století
- uplatněný výsledek - 067 2020 2 odborná kniha Jídlo není jenom "něco k jídlu"
- uplatněný výsledek - 067 2020 3 odborná kniha Paměť chuti
- uplatněný výsledek - 067 2020 4 článek Opavská restauratérka Therese Adam(ová) a její „slezská kuchyně“ sklonku 19. století
- uplatněný výsledek - 067 2020 5 článek Paměť, oživená minulost a zážitkové eventy. Na okraj interdisciplinarity a specifických informačních zdrojů probíhajícího výzkumu kulinárního dědictví českých zemí s přihlédnutím k Hlučínsku
- uplatněný výsledek - 067 2020 6 workshop Slezské kulinární reminiscence
- uplatněný výsledek - 067 2020 7 článek ve sborníku Moučné knedlíky v kuchařských knihách a receptářích slezské provenience 19. a počátku 20. století aneb existoval slezský knedlík?
- uplatněný výsledek - 067 2021 1 katalog k výstavě Kulinární tradice moravských a slezských regionů
- uplatněný výsledek - 067 2021 2 článek Moravský koláč i maminčin Mehlspeis. Pohled do kuchyně historika a archiváře Václava Hauera (1860-1942) a jeho ženy Růženy rozené Seidlové (1867-1942)
- uplatněný výsledek - 067 2021 3 článek "Druhý život" kulinárního dědictví Českého Slezska
- uplatněný výsledek - 067 2021 4 článek Kulinární dědictví Rakouského / Českého Slezska v české historiografii. Stav a perspektivy
- uplatněný výsledek - 067 2021 5 článek Comparison of Incidence of Fairground Food and Traditional Regional Food at Czech Gastronomy Events: A Field Study
- uplatněný výsledek - 067 2021 6 workshop Česká kuchyně: národní, tradiční nebo typická?
- uplatněný výsledek - 067 2021 7 soubor krátkých filmů Gastronomické poklady českých zemí
- uplatněný výsledek - 067 2022 1 Mapa kulinárního dědictví českých zemí
- uplatněný výsledek - 067 2022 2 odborná kniha Kulinární kultura českých zemí. Výběrová bibliografie.
- uplatněný výsledek - 067 2022 3 odborná publikace Metodika identifikace a dokumentace kulinárního dědictví
- uplatněný výsledek - 067 2022 4 odborná publikace Kulinární dědictví Čech, Moravy a Slezska. Tematická výběrová encyklopedie.
- uplatněný výsledek - 067 2022 5 workshop Kulinární divnopis
- uplatněný výsledek - 067 2022 6 mezinárodní konference Kulinární dědictví v praxi
- výsledek - 067 2019 1 referát na mezinárodní konferenci Prywatne kolekcje – możliwości rozwoju i współpracy ze szczególnym uwzględnieniem Małopolski i Kraju Preszowskiego
- výsledek - 067 2019 2 viz uplatněný výsledek - 067 2020 1
- výsledek – 067 2019 3 extended abstract Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes Towards Traditional Foods
- výsledek – 067 2019 4 prezentace na konferenci Postoje konzumentů k tradičním regionálním pokrmům: jsou Češi a Moravané kulinářští regionální patrioti?
- výsledek – 067 2019 5 prezentace na konferenci Pivo v české gastronomii
- výsledek – 067 2019 6 přednáška s ochutnávkou Slavnosti v zámku a podzámčí: Posvícení
- výsledek - 067 2020 1 referát na mezinárodní konferenci "Druhý život" kulinárního dědictví Českého Slezska
- výsledek - 067 2020 2 referát na mezinárodní konferenci Kulinární dědictví Rakouského / Českého Slezska v české historiografii. Stav a perspektivy
- výsledek - 067 2020 3 referát na mezinárodní konferenci Perník ve slezských kuchařských knihách z 19. a počátku 20. století
- výsledek - 067 2021 1 referát na workshopu K tradicím pěstování a konzumace vína etc.
- výsledek - 067 2022 1 článek Křimické zelí, kulinární tradice a badatelský dějepis aneb Rodinná paměť a její využití ve výuce
- výsledek - 067 2022 2 referát na mezinárodní konferenci Forum Muzeów Domowych
- výsledek - 067 2022 3 katalog k výstavě Kulinární tradice českých regionů